Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (6)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Антропова Л$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.

Антропова Л. М. 
Оцінка якості змішування та ефективності роботи відцентрового змішувача-зволожувача [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, Н. А. Миронова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 571.959 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Антропова Л. М. 
Актуальність розвитку тістомісильних машин нового покоління [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, С. Д. Мазілін, В. П. Янаков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 3. - С. 144-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_3_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 854.657 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Гладкая А. Д. 
Влияние параметров гидродинамического диспергатора на процесс сатурации напитков [Електронний ресурс] / А. Д. Гладкая, Л. Н. Антропова, Е. А. Васильева, В. П. Датьков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__16
Попередній перегляд:   Завантажити - 570.555 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Антропова Л. Н. 
Мойка овощей на предприятиях ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Н. Антропова, А. Д. Гладкая, В. П. Датьков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 348-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__83
Попередній перегляд:   Завантажити - 270.198 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Антропова Л. М. 
Вплив вібраційних коливань на процес миття картоплі [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, А. Д. Гладка, В. П. Датьков // Вібрації в техніці та технологіях. - 2011. - № 1. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2011_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 689.457 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Янаков В. П. 
Пути повышения эффективности тестомесительных машин [Електронний ресурс] / В. П. Янаков, А. В. Ивженко, Л. Н. Антропова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 160-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_22
Попередній перегляд:   Завантажити - 356.899 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Янаков В. П. 
Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции [Електронний ресурс] / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.568 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського