Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Антропова Л$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. |
Антропова Л. М. Оцінка якості змішування та ефективності роботи відцентрового змішувача-зволожувача [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, Н. А. Миронова // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 7-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_3
| 2. |
Антропова Л. М. Актуальність розвитку тістомісильних машин нового покоління [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, С. Д. Мазілін, В. П. Янаков // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. - 2012. - Вип. 12, т. 3. - С. 144-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2012_12_3_20
| 3. |
Гладкая А. Д. Влияние параметров гидродинамического диспергатора на процесс сатурации напитков [Електронний ресурс] / А. Д. Гладкая, Л. Н. Антропова, Е. А. Васильева, В. П. Датьков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 41(1). - С. 61-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_41(1)__16
| 4. |
Антропова Л. Н. Мойка овощей на предприятиях ресторанного хозяйства [Електронний ресурс] / Л. Н. Антропова, А. Д. Гладкая, В. П. Датьков // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 38(2). - С. 348-352. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_38(2)__83
| 5. |
Антропова Л. М. Вплив вібраційних коливань на процес миття картоплі [Електронний ресурс] / Л. М. Антропова, А. Д. Гладка, В. П. Датьков // Вібрації в техніці та технологіях. - 2011. - № 1. - С. 98-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vvtt_2011_1_20
| 6. |
Янаков В. П. Пути повышения эффективности тестомесительных машин [Електронний ресурс] / В. П. Янаков, А. В. Ивженко, Л. Н. Антропова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 160-168. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_22
| 7. |
Янаков В. П. Определение условий комплексного подхода в анализе качества хлебопекарной продукции [Електронний ресурс] / В. П. Янаков, Л. Н. Антропова, О. Lange // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. - 2015. - № 44. - С. 103-107. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpiind_2015_44_25
|
|
|